Seedesign Studio Involved in the Karrinyup Shopping Centre Redevelopment

Seedesign Studio are excited to announce that we are currently working with AMP Capital and Multiplex on the Karrinyup Shopping Centre Redevelopment to design high quality public open spaces for the project.

This is an exciting development which includes high end design for retail, food and beverage, public green space and an imaginative new playground. The design will create a dynamic and memorable experience for visitors and local residents to the site.

Image credit: www.karrinyupcentre.com.au

Image credit: www.karrinyupcentre.com.au

Construction progress on the City of Albany's Information and Tourist Centre

Construction is nearing completion at the Albany Information and Tourist Hub. The project is an upgrade to the public open space surrounding the new Tourism and Information Centre in the heart of Albany. Large local granite boulders have been craned into place and already look fantastic next to the new stone walls. 

Seedesign Studio are also involved in the adjacent Alison Hartman Gardens upgrade project as well as the neighbouring Serpentine Road Student Housing project. This is an exciting upgraded precinct which will provide a vibrant gathering place for locals and visitors.

IMG_3008.JPG

An innovative new playspace for Freo

Seedesign studio are excited to be designing an innovative new playspace in the heart of Fremantle. We are working with a talented team of public artists (Chris Nixon, Tom Lucey and Steve Berrick) to create an iconic, inclusive playspace. The design draws inspiration from elements of Fremantle's built form to create a challenging and engaging space for children. At night users and passers by will enjoy an interactive art light experience which is carefully integrated into the play elements. During the day elements within the playground will activate an interactive digital soundscape making each users visit to the playground unique. 

The project is currently in design development phase.

KingsSquare_Perspective 1_180116.jpg

Wray Avenue Solar Parklet

The first stage of the Wray Avenue Solar Parklet has been built! Seedesign are proud to have done the design for this fantastic community funded project in Fremantle  to create a peaceful resting and meeting place for passers by to enjoy.

The parklet has turned a previously unused piece of road to create a safe and usable space for locals and visitors. Wray Avenue Solar Parklet assists with traffic calming to make the streetscape a safer space for pedestrians and cyclists.

Connect with the Wray Avenue Solar Parklet community here:  www.facebook.com/wrayavesolarparklet/

wrayavesolarparklet